lauantai 2. tammikuuta 2016

Uuden vuoden lupailuita...

Kun edellinen vuosi on vedetty pakettiin, on aika tehdä suunnitelmia alkaneelle vuodelle. Uusi vuosi on mitä ihaninta aikaa juuri suunnitelmien tekemisen kannalta joten tässä näitä sitten on!

1. Joulun yli venyneen suursiivouksen lopputulemana aijon keventää käsityövarastojani. Sekä lanka, kangas että askartelukätköni ovat niin täynnä että useammasta kuin yhdestä laatikosta ei mene kansi kiinni. Joulualeissa kävi myös tänä vuonna köpelösti ja yksi pussillinen ostoksia on edelleen purkamatta, sillä tiedän ettei niille olisi oikeastaan tilaa.. :'D Siispä otan käyttöön käsitölaskurin (laitan tänne blogiin jos vain saan) ja pidän ainakin tammikuun täysin hamstrausvapaana!

2. Laitan useammasta tekeleestä blogimerkinnän. Vastapainoksi kaikista töistä ei tule ohjeita, koska niiden kirjoittaminen vie kamalasti aikaa. Haluan kuitenkin, että tänne jäisi muisto useammasta työstä, jotta niihin voi halutessa palata uudelleen.

3. Kokeilen tänä vuonna ainakin kolmea uutta tekniikkaa. Ensimmäiseen onkin jo tavarat hankittuna, enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan!

4. Jotta hamstrauksen vähentämistavoiteeni ei kaataisi Suomen (ja EU:n) taloutta sijoitan kätköjä tyhjentämällä säästetyt varat johonkin jota oikeasti tarvitsen ja ostan uuden ompelukoneen (ja tällä kertaa en osta sitä halvinta vaan jonkun järkevän joka on hinta-laatusuhteeltaan hyväksi havaittu).

5. Ennen kuin aloitan mitään uutta vien päätökseen ne muutamat keskeneräiset työt jotka viime vuodelta jäi.

Eiköhän näillä päästä alkuun!
2014 koekilin kreppikukkien valmistusta. Mitähän sitä tänä vuonna keksisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti